2014-06-05

Back

Ja det har varit lite glapp i bloggandet, funkar av någon anledning inte från min mobil längre. och med ny dator med nytt operativsystem är det inte helt självklart att allt bara funkar. Nu har jag fått rätt på nya drivrutiner för att få över bilder:)

Allt går sin gilla gång, vardagen är här:) Det går så himla bra i skolan för barnen, de är fantastiskt duktiga, man blir så stolt!! De pratar mer och mer även hemma nu, de pratar engelska med varandra och tycker att det är kul. Hör att Wilma leker med sina barbie på engelska, spännande att det blir så.
Det är svårt att faktiskt förstå hur mycket de kan, igår när Wilma duschade så skulle hon berätta om en händelse i skolan, då gjorde hon det på engelska det kom mening efter mening, blir så rörd över allt de kan. Wilma pratar begränsat i klassrummet men när hon sitter själv med någon av fröknarna så pratar hon, det kommer nog snart.
Gustav kör på pratar och skriver, han verkligen försöker hela tiden så kul att se. Märks att han har slappnat av nu, skrev en berättelse där han hade med de olika lärarna i, sötis. Fröken fick sig ett gott skratt, skall bli kul att läsa den sen:)

Barnen ser nu framemot att åka på semester till Sverige, högst på listan är att träffa sina kompisar hemma:) Sen är det nog farmors köttbullar och pannbiff som gäller om mamman får önska den goda pajen med lax och  räkor:)

Det blir varmare och varmare, man har vant sig, dock är vi inte så bruna, solskyddsfaktor i massor, med tanke på att vi har varmt hela tiden så får vi vara försiktiga, vi bränner ju oss lätt.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar