2014-02-10

Bostadsletande

Bostadsletandet har börjat, skulle tittat på en bostad idag, men tji fick vi den var uthyrd. Bara att räckna till tio..... Det funkar inte som hemma.

Vilken morgon

Allt gick jättebra tills vi skulle lämna barnen i deras klassrum. Mycket tårar från båda, visserligen något vi räknat med skulle komma, men så jobbigt att lämna sina små:(  Jo, det går över, sen leker de. Ja bara att ställa in sig på att det kommer att vara en jobbig period.
Imorgon efter skolan har vi playdate med två andra familjer, hoppas det hjälper barnen att slappna av, den ena mamman har barn i både Wilmas och Gustavs klass.

Wilmas fröken berättade att det gått jättebra för henne igår och att hon tyckte att hon har ett fantastiskt bra utal, så hon sa att jag kommer att köra på. Det kommer gå fort.  Kul att höra.
Alla tycker hon är så himla söt o gullig både i skolan och på restaurang, lite jobbigt tycker Wilma.  Fick även se bilder från igår, där hon var med i övningar, värmer:)  Hon har små ordkort som vi skall öva på att säga och sedan bokstavera dem.
Soligt men disigt idag! Nu ut och slappna av, denna morgon tog hårt.