2014-11-02

Det går framåt med älgakliv

Det går fantastiskt bra för båda våra barn. Engelskan blir bara bättre och bättre för var dag. Så himla kul:) Wilma leker ibland på engelska, det är kul att höra dem. Gustav använder engelska ord när han inte hittar det svenska, ja så kan det bli.
De tror ibland att de inte  förstå men när de kommer hem med läxor och skall berätta vad de skall göra så är det ett bra tecken på att de faktiskt förstår. Wilma berättar gärna saker som hänt på skolan på engelska, inte alltid lätt att översätta till svenska.
 De har för ca två v sedan gjort en massa tester, skall bli spännande att få ta del av hur det går för dem. Wilma läser nu mest på engelska det blir lite jobbigt att göra båda, svenskan blir gärna med engelskt uttal, så nu fokuserar vi på att läsa på engelska. Gustav läser näsintill lika flytande på  engelska som svenska nu. Så coolt!!


Pumpa fixande hemma!

Wilma på skolan

Halloween!











I torsdags kväll var det halloween firande på skolan Trunk or Treat då barnen gick mellan dekorerade bilar på skolans parkering. Jätte fint läskigt pyntade bilar. Barnen gick från bil till bil och fyllde sina hinkar med godis....de kan äta av det många veckor framöver. Galet mycket:) Mycket uppskattar av barnen och så mycket säkrare än att gå runt och ringa på hos främlingar. Och verkligen smidigt för föräldrarna också för den delen. Gustav är en Zombie och Wilma en vampyr. Det blev ett snabbt klädbyte och sminkning efter karaten då den var precis innan det började. Barnen somnade gott sen!!

I skateparken med kompisar!







Karaten!













Skoj!





Street workout med pappsen på Sky Dive Dubai!