2014-02-23

Det går framåt för var dag...

Lämningen på skolan går jättebra nu sedan två skoldagar sedan gråter inte Wilma, tjoho. Hon fick ett jättefint kort från sin fröken som en uppmuntran att hon fixar att bli lämnad, så mycket skönare för alla:)

Barnen kommer ibland hem med olika små klistermärken som de fått som uppmuntran när det har gjort saker extra bra. Barnen kommer hem med gnuggisar som luktar gott, sådana märken kommer jag ihåg från när jag själv var liten, man gnuggade på dem sen luktade det så himla gott.

Helgen ägnades även åt att titta på möbler och spis, kyl/frys tvättmaskin osv. Vi vill vara redo när vi väl får ett hus.

Magnus fick äntligen sina checkar, de levererades hem på en lördag. Härlig service!!  Nu är det bara jag och barnen som skall få uppehållstillstånd, allt är klart för Magnus del han skall bara få sitt nya id-kort och fixa med nytt körkort. Massor att hålla koll på hela tiden. Vilken tur att vi har hjälp av assistenten på Magnus jobb, hon är en klippa.


Wilma i sitt klassrum!



Poolhäng hos fam Erixon i Arabian Ranches!






Igår hade vi en skön dag hos fam Erixon, barnen lekte och hade jättekul. Gustav med Eddie och Wilma med Tess. Mycket mycket trevligt för alla även för föräldrarna. :)

Dimma!!


Igår morse när vi vaknade så var det en tjock dimma över Dubai!  Men det sprack upp och blev en solig och skön dag!