2014-04-20

Söndag 20 april

Livet går framåt, skola, jobb och housewife.  Vardagen är här nu, det kännas mer som vardag, även om man ibland inte kan fatta att vi faktiskt bor i detta underbara paradis. Man vänjer sig snabbt vid värmen, klart att det är varmt vissa dagar, men man jagar ju liksom inte solen som vi gör hemma i Sverige, det är ju sommar mest hela tiden. Årstider vad är det? Sommar sommar och sommar:)
När det var 26 grader en dag så tyckte Gustav att det var lite kallt:)

Snart har vi nog kommit iordning i huset, möbler till barnens tvrum kommer i veckan. Och de var här i går och mätte för mina gardiner, skall bli skönt när allt är på plats.
Imorgon skall vi träffa båda barnens lärare och även Gustavs lärare i engelska. Skall bli så kul. Gustav pratar mer och mer engelska, han vill verkligen lära sig. Tro att när man kommer till insikt att de andra faktiskt förstår vad man säger även om orden ibland kommer i ordning, så blir allt så mycket lättare och roligare.
Något påskfirande hade vi inte i år, utan lite möbel väljande med barnen och sen hade de kompisar över för lek och poolhäng.

Nä nu är det dax att hänga upp tvätten, den torkar toksnabbt här:) Man skall dock inte glömma att ta in den då kan den bli sandig och man får börja om från början.